Sidhuvudbild

Jobba med oss

Vi söker nu fler konsulter inom förändringsledning och systematiskt förbättringsarbete. Du brinner för att stödja ledningen och medarbetarna inom företag och organisationer som bestämt sig för att systematiskt utveckla organisationens förbättringskultur.

Du har några års egen erfarenhet som ledare i linjen och har egna observationer och insikter om vad som krävs för att engagera och kraftsamla en hel organisation. Du har ett genuint personligt intresse för vad som verkligen lösgör vars och ens energi och hur vi människor fungerar tillsammans i en levande process och hur vi som ledare kan träna vår förmåga att leda team i effektiva och levande möten.

Du har jobbat som managementkonsult och/eller i situationer som kräver ett konsultativt förhållningssätt mot företags-
ledningar i olika branscher. Erfarenhet av någon eller några tillämpningar av Lean eller närbesläktade angreppssätt är en fördel men inte en förutsättning.

Du föredrar långvariga kundrelationer med fokus på genomförande och resultat framför korta uppdrag som levererar analys och rekommendationer men där kunden lämnas ensam med ansvar för genomförandet.

Skicka din intresseanmälan och ditt CV till Björn Stattin. Har du frågor ringer du Björn på mobilen +46705557707.